Post by casunlupaterp on Feb 11, 2022 7:02:59 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab lõputult punkte ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
Olen pitsa tasemel, mis ei lase mul pitsat isegi ahjust välja võtta. Nii et ma ei saa edasi liikuda ega taset ületada. Liiga palju reklaame.
Crazy Diner: Cooking Game Παιχνίδια στρατηγικής ypye
Nagu mäng, kuid restorani/ala on võimatu lõpetada ilma kõike täielikult uuendamata, nii et loomulikult on teil vaja teemante 💎 mille eest tuleb iga kord maksta, peale selle on see päris nauditav
Crazy Diner: 크레이지 셰프의 키친 어드벤처 전략 drk
Lõbus mäng, aga ühtäkki ei saa ma külalistele pitsasid serveerida. Lasanjet või jäätist võin serveerida, pitsasid mitte. Palun paranda.
Kõige rumalam mäng üldse! Kliendid tulevad väga aeglaselt, nii et isegi kui olete kiire, ei saa te üldse kombineerida, lisaks on mõned tasemed klientidele tahtlikult madalad, nii et te ei suuda oma eesmärki saavutada. Ära maksa selle mängu eest!!!!
Lõbus ja väljakutsuv!! Soovin, et allalaadimise alustamine ja muud allalaadimised mängus läksid kiiremini.
Olen jõudnud tasemele 999 ja see peatus.. Ei saa järgmisele tasemele jätkata..Ei tea millal järgmine tase ilmub.. Ütles, et detsembris.. Aga hei.. Detsember on juba käes. ..
Mäng on hea, kuid reklaamid on nii ajaraiskad
Mõnikord ma tõesti armastan seda mängu ja annaksin sellele 5. Kuid ma ootan uusi tasemeid, nii et saan mängida vaid väljakutsetasemeid. Need võivad minu jaoks olla üsna masendavad, eriti kui öeldakse, et sellisel tasemel ei saa te toitu ära visata, kui ma ei viska toitu minema. Nendel tasemetel peate kiiresti liikuma, mis ei tundu aus. Kui oleks võimalus seda parandada.
Mäng on hea, KUID minuga on pidevalt (just selle mänguga) juhtunud, et iga kord, kui nõustun mõnda rakendust vaatama, et mängust kasu saada või ootamatult ilmuvate lisadega, on lisand "ei lõpe kunagi". Sul ei ole ühtegi "x"-i ja pakkumine või lisamine jääb igaveseks, minutiteks ja minutiteks, nagu külmutamine ilma külmutamata. Nii et peate mängu sulgema ja uuesti avama. Olen sellest veast nii vihane, et viitsin selle desinstallida
Crazy Diner: Cooking Game Strategie ode
Miks inimesed ja muud asjad, näiteks veoautod, pole minu mängus nähtavad? kas see on saadaval ainult IOS-is? ja mitte Androidis? Proovisin IOS-is ja see hüppab üles, kuid minu Android-telefonis seda ei juhtu. Ohkake!
Ma armastan mängu, kuid kui ma järgmise restorani alla laadin, hakkab mänguga probleeme tekkima. Laadimine toimus, kuid edenemist ei toimunud. 0% peaaegu tund aega
Suurepärane lõbu ainult paljudele Lisad palun võtke lisad ära. Väga raske on anda sellele 5 tärni, kui lisasid enam ei lisata
See on lõbus mäng, kuid sooviksin võimalust osta roheline pann 0,99 sendi eest, kus see on kaheks kuni kolmeks päevaks piiramatu. Sellega oli palju lõbusam.
Mulle meeldib see mäng, välja arvatud see, et kavatsen varsti desinstallida, kuna selle toetamine maksab käe ja jala. Iga kord, kui ma ümber pööran, küsib see 120 teemanti, et mängus kuhugi jõuda ja võtmeid hankida. Ma arvan, et see on natuke liigne inimese jaoks, kes armastab mängu mängida, kuid ei tühjenda oma taskuraamatut. Palun olge oma fännide ja mängijate suhtes õiglane. Oleks andnud 5 tärni, aga mitte nii.
Minu kasutajatunnus on 142ce39 ja probleem ei ilmu ekraanipildil! Mis juhtub, on see, et see läheb graafika kaupa üliaeglaseks, kuni see kinni jääb ja ma pean aku telefonist välja võtma, sest see ei lase mul isegi mängust väljuda! Nii et ma tegin seda ja läksin uuesti, sest arvasin, et see võib olla minu wifi, kuid see tegi seda ikka ja jälle! Nüüd enne viimast värskendust töötas kõik ideaalselt! Täname, et leidsite aega selle ülevaatamiseks!
Nii palju reklaame. Iga 2 mängu järel ilmub reklaamklipp 😥😥 Palun piira reklaami.
Liiga palju reklaame ja võimatu ületada teatud tasemeid
Tahaksin anda sellele rakendusele 5 tärni, sest see on nii hea, kuid see tõmbleb pidevalt ja ma ei tea, miks, ja see on ainus mäng, mis mu telefonis tõrkub. Kahjuks pean selle kustutama
Kui olete kõrgele tasemele jõudnud, pole enam võimalust jätkata ilma asjade ostmise eest maksmata
See on suurepärane mäng miinus kõik reklaamid! Laadisin värskenduse alla ja mäng on palju hullem kui varem. Pärast reklaami vaatamist saadetakse teid tagasi teie telefoni avakuvale! Te väitsite, et parandasite selle, kuid tegite selle veelgi hullemaks. Soovin, et ma uuendust alla ei laadiks, sest nüüd ei saa ma enam mängida. Suurepärane mäng, kuid liiga palju reklaame. Mida me saame reklaamide vaatamise eest, mis ei anna tasu? Peavalu.
See on lõbus, peaaegu kõigi teiste toiduvalmistamismängude koopia, välja arvatud juhul, kui saate kujundada interjööri asemel välisilme nagu Cooking Madness. Kuid nad saavad teie mängitud avatari asesõnad valesti. Sa võid olla ainult tüdruk, kuid antagonist ja minu mänguvanaisa kutsusid mind just lapselapseks.
Ma tõesti armastan seda mängu, sest see on keeruline, kuid tundub, et ma ei saa enam mängu jagu alla laadida, palun parandage see nii kiiresti kui saate 🥺
Lõbus mäng. Mänginud kuid, kulutanud mõned dollarid, et mõnel tasemel läbida.Siiski olen praegu Gourmet Gardensis 1000. tasemel ja seal on kirjas "kõik alad on ümber ehitatud, palun oodake värskendust." Nii et see muudab mängu ainult pooleldi lõbusaks. Ma lihtsalt kogun kõiki neid võtmeid ja pole nendega midagi pistmist.
See mäng on alguses lõbus, kuid annab väga kiiresti eesmärgid, mida ei saa ilma kulutusteta saavutada. Näiteks olen tasemel, kus peate teenindama tähtaja jooksul 20 klienti. Muidugi, et paljud kliendid selle limiidi ajal poodi ei sisenegi :^) sunnib päris raha kulutama, et taset ületamiseks vajalik arv kliente saada või jääd ummikusse. Väga palju selliseid tasemeid. Ärge laadige alla.
mäng on mahajäänud alati, kui mul on lõpmatus tõuge, mäng jääb maha ja ei lõpe taset. Pean mängu sulgema ja kaotama lõpmatuse tõuke.
Liiga palju reklaame. Ja nad sunnivad inimesi klõpsama 4-5 tärni
See pole halb mäng, lihtsalt kui sa taseme lõpetad, ei anna see sulle kogu teenitud raha. Nagu ma panin 436 haiget saama 236. See ei tee midagi, sest see, kuidas nad sinult teenitud raha ära võtavad.
Crazy Diner: Cooking Game Strategie rvkz
Üksikuid komme ei saa kuidagi kätte....väga masendav
Võite alustada ja arvata, et teie seade on katki, kuna see on täis musti ruute, kuid kui avate hoone lukust, näete seda, nii et see peaks olema selline, kuid muidu nii lõbus armastus paneb kiiruse proovile
Ma pean seda pidevalt väga halva jõudluse tõttu värskendama või sellest teatama. See töötab heal päeval umbes 30 sekundit, seejärel lakkab töötamast, andsin sellele ainult 1 tärni, et saaksin mängu kohta arvustuse kirjutada, muidu oleks see olnud 0, olen sellest jahmunud ja keegi ei vasta teie kaebusele, kui teatate. see laaditi alla, kuna selle mängu ülevaated olid head, see on ainus põhjus
See mäng on lõbus, kuid võite öelda, et see on võltsitud. See mäng on loodud nii, et tekib kiusatus päris raha kulutada. Jah, mäng on lõbus. Siiani on lugu armas. Kuid mõnda taset ei saa kohe teha, kuna kliendid on lihtsalt liiga aeglased. Oh muidugi, siis ei pea te muud tegema, kui oma asju uuendama. Mitte ainult varustus, vaid ka toit ise, mis ei maksa ainult kulda, vaid ka teemante. Alustades 2 teemandiga esimese versiooniuuenduse jaoks, siis järsku on see 10.
mu naine armastab seda mängu.. ikka ei tööta või ikka laeb.. see juhtus siis, kui ma seda mängu värskendasin.. palun aidake mind
See on sõltuvust tekitav mäng. Kuid miinuseks on see, et ma ei saa aru, et saan pidevalt nii palju münte ja mul pole isegi võimalust neid kasutada. See oli äärmiselt raske saada teemante, mis enamiku taseme otsustava etapi, et vaja teemante, et aidata teil läbida tase, kuid teemandid kõik laos ja tuleb osta. Muutke mängu nii, et see saaks taseme läbimiseks kasutada ka münte.
Ma armastan seda mängu, aga kas te, kutid, teete rasked ja ülirasked tasemed meile lihtsamaks? Ja renoveerimise võtmed, miks peab see olema 2, mitte esialgne 1? Võtme saamine on raske
Crazy Diner: Cooking Game ስልት kpxy
Superhero War: lucha de robots Acción zgns
Suurepärane mäng. Kuid niipea, kui rakendust värskendasin, lakkas see reageerimast
See on üsna lihtne kasutada / lihtsalt teenitav mäng.
Mängisin ühe päeva ja nüüd see ei avane, ütleb UI_download_fail_title
Alguses lõbusad mängud, mõne aja pärast pole enam lõbus mängida, iga minuti järel ilmub liiga palju reklaame. Totally ajaraiskamine! kahjuks tuleb need mängud desinstallida.
Ma tõesti naudin seda mängu. Kuid ma olen tasemel 148-1 ja see viskab toitu minema, selle asemel, et toitu välja anda. Proovisin just värskendada ja see teeb endiselt sama
Iga samm ja elu täitmine võtab igaviku. Rikub kogemuse ära.
Ma ei tea, kuidas "gurmeehoonet" lahti saada. Seal öeldakse, et see on saadaval detsembris, kuid oleme kuu poole peal ja ma ei saa ikka veel seda avada.
Laadisin selle mängu eile alla ja mängisin paar taset ning väljusin siis mängust, et täna hommikul üles ärgata ja teada saada, et minu edusamme ei taheta teha ja pean mängu algusest alustama. Arvasin, et tegin vea või midagi, nii et jätkasin mängimist ja avasin Theateri. Nüüd naasin mängu ja leidsin end restoranis The Toast esimesel tasemel!! MIS TOIMUB POISID!!!