Post by casunlupaterp on Feb 11, 2022 6:59:57 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mr Meat: Horror Escape Room IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csaló kód glitch kulcsok ▞▞▞
▞▞▞ Mr Meat: Horror Escape Room 2022 version ▞▞▞
Alma stúdió
NEM lehet hozzáfűzni kérem, MERT BOSZANTÁLÓAK! EZ BOSZGÍT, KÉRJÜK, javítsák
Ez a játék nagyon jó. De Mr. hús olyan hátborzongató és ijesztő, ez a játék annyira szórakoztató. Tetszik a játékod , mint a mi - gonosz apáca 1-től 3 - ig , fagylaltút 1-től 6 - ig és hús úr .
Ez a játék klassz volt, de most már unalmas, milliószor fejeztem be, 4 hónapja volt, és nincs frissítés, kérlek frissítsd, kezd unalmas lenni
Rengeteg időt vesztegetett ez a játék a hülye hirdetéseivel, a hülye betöltőképernyőjével és a hibáival számomra = 7-8 óra az életemből. Ez a játék technikailag egy ingyenes hirdetési alkalmazás, ahol csak az hirdetéseket nézi. Amikor megpróbálom a játékot LOW vagy HIGH grafikával játszani, egyszerűen kikapcsol, amikor kilövöm az ablakot, vagy éppen kiszállok az autómból.
Ez a játék nem rossz, de nem jó olyan pepoloknak, mint a 3 évesek, mert túl ijesztő nekik
Ez a játék nagyon jó játékok Szellem szinten nem látjuk oda. a dr hús és a dolgok megtalálása És megszököm a szellem szintről és meggyógyítom a húgomat és egy másik szint nem hasonlít mindegyikben van valami új és megtalálom a nyomokat a másik ott autó vagy valami más . ..Siess megnyertem a szellem szintet ..🥰😍🤩😘A játékban a nehézségek ott vannak, amiket biztosítunk, hogy elmeneküljünk a házból a kalandokba!!..
Legyen pls 2. Rész nagyon jó játék
Először azt hittem, hogy jó, de mások a szobák a telefonomon, mint a barátom telefonján, nem volt benne hely az áldozatnak, így nem tudom használni a kerek és a piros gombot kérlek javítsd ki, nagyon szeretnék játszani ezért kérjük, mielőbb javítsa ki
Jo jaték
elég jó kis játék
Annyi reklámmal viccelsz velünk, de a játék annyira jó
Ez egy jó játék.De..... Mindig leáll. Kérjük, javítsa ezt a problémát.
Én kettö ször játszotam ki egy nap alatt. De atól még jó
Utálom ezt a játékot, amikor először játszottam vele, nem tudtam belépni a házba, fiam, felfedeztem a helyet, és megpróbáltam bejáratot találni, de nem sikerült, így bejutottam egy 🌲-ra, és a következő néhány alkalommal megpróbáltam mászni nem működött szóval nekem nehéz időszak volt😒
Remélem, aki ezt az alkalmazást készítette, azt elüti egy busz. Hirdetés öt másodpercenként, hirdetés a játék újratöltéséhez, hirdetés, ha megölnek. A játék, ha már ötvenezer hirdetést látva játszhat vele, szörnyű. Helen Keller mindkét kezét a háta mögé kötve végezhetett volna jobb munkát.
Imádom, de sok helyet foglal
Most telepítettem, de ismerem mr. Meat és ha azt is tudni akarod, hogy mi történt a családjával, a szüleivel és hogyan lett zombivá, akkor be kell írnod gaurave katare extra Mr. Meat történetét a YouTube-ra, és ott mindent elmond majd Mr . Hús szóval nézd meg a videót
GUNSHIP BATTLE: Helicopter 3D แอ็กชัน dhtx
Nem találom a zöld kulcsot. Egyszerű módban miért mozog gyorsan a Mr.meat?
Wonder teljes játék, de ugyanaz, mint minden horor játék, mint például a nagyi, csak egy dolgot kell egyszerre vinni
Túl sok a hirdetés, amikor a szellem módban játszó játékosok nem élik át az izgalmat emiatt, azt is gondolom, hogy mindenki 1 perc alatt megjelenik a hirdetés, de a játékmenet nagy része megváltozott, így gyönyörű, és ezért csak 3 csillagot értékeltem
Nem találok semmit ebben a játékban, és nem tudok gost módban játszani, mert minden 5 percben van olyan hirdetés, aminek csak egy csillagot adok. Nagyon csalódott vagyok ettől a játéktól.😡😡😡
De jó ez a játék csak nem tudom hol van a kulcs amivel ki lehet nyitni az ajtót hogy mennyi menjek a
Nagyszerű játék! De a kiegészítések mindig szünetelnek, így újra kell indítanom az egész játékot. Sokkal jobb lenne, ha lenne egy mentés gomb!
Mr Meat: Horror Escape Room ஆர்கேட் aln
Ez a játék csodálatos.........imádom ...a grafika klassz minden csodálatos, de van egy hiba, nem tudom, hogy a táblagépemmel van-e probléma, de akkor is csak egy kis hiba, hogy a képernyőm néha elsötétül, és újra visszatérek a játékhoz, szóval igen és minden más tökéletes..KÖSZÖNÖM
A legrosszabb játék valaha!!! Ez a játék még egy csillagot sem érdemel......ennyi hirdetés jelenik meg. Ez nagyon idegesítő minden alkalommal
Darab fos a shotgun nemis müködik
6 másodpercenként van egy hirdetés, amit nem tudok lejátszani a borzalmas játék miatt
Szép de. Amikor meghalok a hústól. Aztán bedobott a malac területére . Amit nehéz túlélni tőlük.
szerintem ez egy nagyon jó játék! még ha nem is tudom mit csináljak ebben a játékban!😂Például (mire van szükségem, hogy elmeneküljek a hús úr házából), mert mindig arra késztetem őt, hogy kövessen, én pedig futok, futok és futok! 😂de szerintem ez a játék tényleg nagyon jó, lehet hogy ez a fajta játék nem való egy olyan hülye embernek, mint én!😂
Szeretem 😁
Mr Meat: Horror Escape Room არკადული ypk
Nehéz irányítani és a malac felidegesít!!!
Inkáb ezel játszanék