Post by casunlupaterp on Feb 11, 2022 6:41:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Beyblade Burst Rivals IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде бесконачни новчићи ▞▞▞
▞▞▞ Beyblade Burst Rivals 2022 version ▞▞▞
ОВО ЈЕ НАЈБОЉА ИГРА ЗА ББ
Не мрзим игру, али то је као да они само троје нечега заједно у игрици мени недостаје много ствари као што је опција да купим друге беи кутије, а такође би било супер када бисте могли да направите свог беја или додате беибладе битку краљевске породице, такође би требало да додају још беговских потеза као што Ахилеј има толико потеза и додају само 1 и то је морала бити З одбрана 😶 као брух
То је одлична игра, али чинило се да нешто није у реду са моделом у игри за Драин Фафнир. Када сам добро погледао, могао сам само на брзину да га погледам, али сам из тог погледа приметио да је диск ниже него што би требало да буде. Могао сам да видим зупце диска испод слоја, а ви не би требало да то видите. Покушаћу да добијем снимак екрана да то укажем
JEWELL ANCIENT: Encuentra tesoros en la pirámide Novac i ...
Beyblade Burst Rivals Łamigłówki tni
Најбоља игрица
То је заиста забавна игра која се лако учи и која је одлична за провођење времена, одаје велику почаст Беибладе Бурст франшизи и додаје лепу нову перспективу и стратегију Беибладе-у. Има одличну навигацију, добру графику и музику из емисије, веома је забаван и топло га препоручујем чак и ако нисте упознати са Беибладе-ом.
Игра је тотално сјајна, али проблем је у томе што сам играо националну лигу и у тај силас Карлие је дошао када ја играм меч, он користи различите опкладе, тако да је избегао сваки мој напад, тако да сам такође добио тај бладер, опремио га и откључао га појачање, али када узмете различите опкладе, то је само избегавање само 2 или 3 напада
Оценио бих ово са 5 звездица, али немогуће је добити нешто више од 4 звездице, а све што Беибладес раде у борби су исте ствари. Било би супер када би се могло додати још анимација. Али у свему одлична игра
Не могу да отворим ову апликацију, каже да ме стварно нервира, решите проблем
Тако добро ! Једноставна за играње, мали огласи, све што вам треба ! Ако тражите добру рафалну игру, требало би да преузмете ову.
Веома забавно за игру Волим да се играм са својим пријатељима
Нисам имао појма да ће Беибладе игра бити толико заразна. Свиђа ми се како можете добити поклон за свој рођендан. Бејеви су јединствени и бесплатни играчи (ја сам) могу лако да уживају у игри. То је добра игра за децу, само им реците да се не завлаче превише, или ће можда бити у искушењу да купе у апликацији. Кажем ово зато што бегови изгледају запањујуће и сви су различити. Све у свему, ова игра је невероватна
Најбоља беибладе игра икада
Игрица је супер пре ми није радило и избацио ме али сада је супер
Speed Hero: Superhero Games Pakikipagsapalaran ulfk
Мултиплаиер – „Борите се против противника на основу вашег нивоа вештине“ ВИШЕ КАО ВАШИМ БЕИБЛАДЕ НИВОИМА!
ово је мој 1 пут да играм и 2 битке коју изгубим и 3 битке поставља ме на екран и ово је као да чека на аппонет 4 2 дуго и то је досадно не свиђа ми се то поправи молим те мрзим Вен то је доза која молим да реши моје проблеме
Ова игра се не учитава на првој слици и игра се не учитава. Не свиђа ми се ова игра
подударне плочице? за баибладе битку?? да ли је то заиста ствар или ми само нешто недостаје?? а последњи пут када сам играо бејблејд нисмо морали да упоредимо ниједну плочицу. што за мене нема никаквог смисла и ако овај систем оцењивања има нула звездица, дао бих ову.
Одлична игра, али, додајте нове излазне карактеристике и ову игру учините реалним 🙏🙏
Beyblade Burst Epic Rivals Battle Set B9498 | ODDO igračke
Игра је једна од најбољих игара које сам икад играо, али морате да додате беи сто и више од једног потеза са сваким беи-ом, само са спризеном или другим беговима са којима можете да мењате окретање па вас молимо да ово ажурирате. П.С. ово је најбоља БББ игра икада.
Игра се не отвара
Добро је само у мултиплаиеру да можете одмах да отворите кутију, али игрица је сјајна
Немозе бити боља💟💟!!! ЦУЗА је мој омиљени лик. 💟☺. Игрица је супер никад бољу нисам играла!👑💫💞💞
не свиђа ми се. 1. Желим више беи тец-а као што су гуест фафнирс геуст цлав и абрсорв бреак ,спрингган рекуим с цоунтер бреак и цхо -з Валкирие С турбо фласхи лаунцх . 2. Желимо ажурирање Беибладе бурст искре и динамичне битке. У ствари, желим више ажурирања у било којој игрици. 0 звездица за ову игру. Најгоре је што ми се ово не свиђа гкне わたし わしてсх
одличан. Али потребно је много времена за поновно учитавање.
ОВА ИГРА ЈЕ ОДЛИЧНА!!!!!!!!
Супер је
Journey to Eternity atzal cave of Rivals of Ixalan Magic the Gathering MTG NM. ... Beyblade Burst B100 SPRIGGAN REQUIEM & B86 Legend Spriggan With Launcher,
Волите игру! То ме тера да заиста гледам серију Беибладе Бурст! Једини проблем који имам је када сам ажурирао игру, изгубио сам све што сам имао раније, а сада морам поново да стартујем. Можете ли, молим вас, имати линк игре до других ствари осим Цлоуд-а као што је Фацебоок или нешто слично?
Игрица је супер обозавам валтриека
Обожавам игру, али ми је ствар у кутији са аватаром покварила, даћу нижу оцену ако није поправљена и ако је поправљена, учинићу је 5 🌟 И волим ТХХЕ игру
Сада бих јој дао 5 звездица, али морате да поправите ову игру, она ме стално враћа назад, па молим вас поправите је и покушао сам да је инсталирам јуче и не дозвољава ми да је преузмем